Ornamentation Fall Winter 2016./2017.
Herbarium Cruise 2016.

Riječ je o ready-to-wear liniji odjeće namijenjenoj festivalima, ljetnim okupljanjima i zabavama. Apstraktni modni izričaj Jelena u ovoj liniji nastoji ublažiti te je uspjela postići omjer nosivog i kreativnog.

Ys Brigade Fall Winter 2015./2016.

Dizajnirana za urbanu ženu koja se ne boji upustiti u avanturu sa koloritom i koja uživa biti primjećena, estetika kolekcije počiva na istraživanju misticizma i simbolike srednjeg vijeka.

Project 3 IN A BUNDLE

”3 in a bundle” prototip je proizvoda prvi put je predstavljen na prestižnoj izložbi Young Balkan Designers 2014. Ideja je bila stvoriti modni, ali i praktični predmet, koji može biti jakna ili torba.

Bodies Revealed Fall Winter 2014./2015.

Kolekcija je inspirirana ljudskom anatomijom, a organsku konstrukciju dodatno naglašava i floralni sublimacijski print koji je dizajnerica sama izradila iz elemenata unutarnjih dijelova ljudskog tijela.

C3 kolekcija za Citroen Hrvatska

Inspirirana novim gradskim Citroënom te spajajući fotografije ovog vozila, stvoreni su zadivljujući hipnotički motivi, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina, kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje.